Best lid,

Op 7 en 21 april 2018 is het mogelijk om je Constructam te laten keuren door de Constructam Caravan Club in Nederweert
Waarom keuren en taxeren?

Waarom keuren?
Kunnen we kort over zijn. Weet wat er achter je auto hangt. Als de Constructam is goedgekeurd bestaat de mogelijkheid deze  All- risk te verzekeren.

Waarom taxeren en verzekeren?
De  Constructam wordt steeds meer waard. Als je verkoopsites een beetje volgt, zie  je de prijzen aardig omhoog schieten.  Nu kun je denken, ik ben voorzichtig, maar een ander kan het ook doen voor je. Er zijn drie aanrijdingen geweest het afgelopen jaar, Dat is redelijk goed uit gevallen, maar het kan anders. Nu moeten de betalingen nog binnen komen.
Is de schade in het buitenland aangericht door inwoners van het betreffende land, kan dat nog een probleem worden. Ben je verzekerd gaat je eigen verzekering , als het lang duurt uitkeren.

  • De kosten van de keuring/ taxatie zijn € 20,00

Wil je alleen weten of je Constructam reisvaardig en veilig is, kun je buiten deze dagen terecht bij Constructam Service. Voor een afspraak kun je bellen met Erik Harmsen.

Opgeven voor de keuring graag via de mail bij Erik Harmsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor info mag je altijd bellen met Erik Harmsen op 06 49917352.


Met vriendelijke groet,


Ingrid van Rooijen
Algemeen bestuurslid Constructam Caravan Club

Wat is er te doen?

Nieuws!

Je Constructam laten keuren?

Best lid,

Op 7 en 21 april 2018 is het mogelijk om je Constructam te laten keuren door de Constructam Caravan Club in Nederweert
Waarom keuren en taxeren?

Lees meer...

Najaarsevenement gepland

Het najaarsevenement van 2018 wordt georganiseerd door Carla en Henk van Velsen en Heleen en Leo van Loon! Het vindt plaats van 1 t/m 9 september. Locatie en nadere informatie volgt.

Voorjaarsevenement 2018 in Vessem

De datum en de locatie van het voorjaarsevenement 2018 is bekend. We gaan naar Vessem in Noord-Brabant! Daar verblijven we van 28 april tot en met 6 mei op camping Eurocamping. Zet de datum vast in je agenda!

logo Eurocamping

Meer nieuws volgt!

Bewaren

Bewaren