Voorjaarsevenement Burgh-Haamstede van zaterdag 27 april tot en met zondag 5 mei 2019!

impressie. foto: camping De DuinhoeveOp zaterdag 27 april begint het jaarlijks Constructam Caravan Voorjaarsevenement. Het is even spannend geweest, want tot januari wisten we nog niet of het door kon gaan. Maar gelukkig bood Camping de Duinhoeve ons een mooie gelegenheid aan voor onze bijeenkomst.


In het najaar van 2017 zijn we er al eens geweest, hierbij toch even een korte omschrijving: Omringd door bossen en duinen vindt u Camping de Duinhoeve, een gezellige familiecamping aan de
kust. De camping is van alle gemakken voorzien zoals een restaurant, snackbar, supermarkt, fietsverhuur en ruime plaatsen met gratis (warm) water in de sanitair gebouwen.
De camping ligt ongeveer 3 kilometer van het pittoreske plaatsje Burgh-Haamstede, bekend om het kasteel “slot Haamstede” (13
e eeuw) en de welbekende rood witte vuurtoren.

Voorjaarsevenement Burg-Haamstede
27 april t/m 5 mei 2019
Kosten: € 22,50 per equipe (leegstand €3,50)

Mocht je nog geen lid zijn van de Constructam Caravan Club, maar wil je toch graag mee, meld je dan even apart aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er komen dan wel wat extra reserveringskosten bij.

Namens de organisatie willen we jullie alvast een warm welkom heten.
Tot ziens in zonnig Zeeland!

Marcel en Petra
Richard en Marion