Klusweekend (pasen) 19 april t/m 22 april

Zoals ieder jaar vindt ook dit jaar met Pasen weer het CCC klusweekend plaats! Dit jaar valt Pasen laat en begint het klusweekend op vrijdag 19 april en duurt tot en met maandag 22 april.

Het klusweekend is bedoeld voor leden van de CCC die zelf reparaties aan hun Constructam willen en kunnen uitvoeren. Natuurlijk is er altijd wel iemand in de buurt die kan adviseren en een handje kan helpen. Het is de bedoeling dat de klus binnen vier dagen afgerond kan worden. Voor grotere klussen graag even overleggen in verband met eventuele stalling van de caravan.

Tijdens het klusweekend zijn we te gast op minicamping De Kokmeeuw in Ospel. Deze camping ligt een paar minuten van het Onderdelenhuis in Nederweert waar het Klusweekend zal plaatsvinden. Bij slecht weer is het mogelijk binnen te werken en bij mooi weer is er genoeg ruimte buiten.
Neem zoveel mogelijk eigen gereedschap en materiaal mee. Geef in een mailtje aan of je bijzondere materialen nodig hebt zoals aluminium plaatmateriaal of rubbers en/of je specialistische hulp nodig hebt van bijvoorbeeld een lasser.

De kosten voor deelname zijn 5 euro per dag voor het gebruik van gereedschap en klein materiaal zoals schroeven. Voor grotere bedragen ontvangt u een rekening. Het verblijf op de camping is ongeveer 15 euro per nacht.
 
Aanmelden gaat via het onderstaande mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld bij de aanmelding de volgende gegevens:

  • Naam en telefoonnummer
  • Soort caravan en bouwjaar
  • Welke klus(sen) je wilt doen
  • Wat voor materiaal je nodig denkt te hebben
  • Welke dagen je wilt komen

Wacht niet te lang met opgeven, de ruimte is beperkt.

Hartelijke groet,
Namens het bestuur van de Constructam Caravan Club

Ingrid van Rooijen