Najaarsevenement 2019: Ruinen

Van 31.08.2019 tot 08.09.2019

De Constructam Caravan Club strijkt tijdens het najaarsevenement neer in één van de Noordelijke provincies, ditmaal in Drenthe.

 

bartje

Op zaterdag 31 augustus begint het evenement en loopt door tot en met 8 september. De camping waar het evenement gehouden wordt is Landclub Ruinen, gelegen aan de Oude Benderseweg 11, 7963 PS Ruinen. Daar hebben we het complete Hooilandveld alwaar wij de nodige caravans kwijt kunnen. De auto’s kunnen op de gezamenlijke parkeerplaats geparkeerd worden behoudens de mensen die hun auto bij de caravan dienen te hebben in verband met handicap op verzekering. De regels op de camping zijn niet van toepassing op ons veld, wel wordt er gevraagd om feestverlichting niet in de nacht te laten branden. U heeft tijdens het verblijf toegang tot het verwarmde overdekt zwembad en gratis gebruik van Wifi. Op de camping is een kleine winkel en in het weekend is de snackbar geopend.

De kosten zijn € 20,00 per equipe per nacht inclusief toeristenbelasting. Mocht u enkel in de weekenden komen en de caravan laten staan, kost u dat € 3,00 per nacht gedurende de periode dat de caravan alleen achterblijft.

De organisatie is voornemens, indien voldoende belangstelling, om op bijvoorbeeld woensdag, een huifkartocht te organiseren met een aansluitende Bartjemaaltijd. De kosten van dit uitje dient de organisatie nog even verschuldigd te blijven. Wel wil de organisatie vernemen of u interesse heeft in dit uitje, of een deel van dit uitje (bijvoorbeeld enkel de huifkartocht of enkel de Bartjemaaltijd).

Vooralsnog heeft de organisatie een optie op 40 plaatsen, dus vol is vol!!!!!

De inschrijving is geopend...

 

Wanneer je eerder wil komen kan dat maar:
- mail naar CCC evenementencommissie
- kosten van alleen die extra dagen dien je contant met de camping af te rekenen !!
 
Plaats: € 22,30 (incl 2 pers)
Electra: € 03,30 
Extra Persoon: € 04,50 (vanaf 3jaar)
Hond: € 03,70

plattegrond

 

Uw organisatoren:

Jan van Wanrooij
Herman Wempe
John Schouten van Schagen

Ondersteuning geleverd door:
Jacob-Jan Schouten van Schagen